Kampanyalar

Sosyal Medya Kampanyalarımız

43’’ ve üzeri, Android veya Google TV alımlarında 12 aylık Disney+ üyeliği hediye!

Kampanya, 25 Nisan 2024 tarihinden 22 Aralık 2024 tarihine kadar, Vestel yetkili satıcılarından ve vestel.com.tr üzerinden satın alınan, 31 Ocak 2025 tarihine kadar montajı tamamlanmış olan Android veya Google televizyonlar için geçerlidir. Montaj tamamlandıktan sonra, montaj kaydında belirtilen telefon numaranıza Vestel tarafından bir SMS gönderilecektir. Bu SMS içindeki linke tıklayarak Disney+ üyelik işlemlerinizi 30 gün içinde tamamlamanız gerekmektedir. Bu süre sona erdikten sonra link pasif hale gelecek ve kullanılamayacaktır.
İşlem tamamlandığında, 12 aylık ücretsiz Disney+ üyeliği, sitede kayıt oluşturduğunuz hesaba tanımlanacaktır. Hediye edilen Disney+ üyeliği başka bir üyelikle birleştirilemez ve yalnızca Disney+’da aktif olmayan bir e-posta adresi ile kayıt yapılmalıdır. Hediye üyelik sürecinde Disney+ ödeme bilgilerinizi alacak ancak hediye 12 ay boyunca Disney+ servisinden yararlanımınızda herhangi bir tahsilat yapmayacaktır. Hediye üyelik süresinin sonunda tahsilat yapılmaya başlanacaktır, kullanıcı isterse üyeliği iptal edebilir. Montaj sonrası 3 gün içinde telefonunuza SMS ulaşmazsa, en geç 7 iş günü içinde 0850 222 4 123 numaralı telefondan Vestel Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçmeniz gerekmektedir. SMS metninde yer alan link ile ilgili tüm sorularınız için ise 0 (800) 621 21 27 numaralı Disney+ Müşteri Hizmetleri’ne başvurmalısınız. Kampanya, yalnızca listelenen ürünler için geçerlidir ve listeye dahil olmayan ürünler kampanya kapsamı dışındadır. Görseller temsili olup; Android veya Google Tv modelleri için geçerlidir. Vestel Tic. A.Ş., kampanya koşullarında değişiklik yapma veya kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutar.

Vestel Solo Fırın alımında seçili Çay Makinesi veya Tost Makinesi Hediye

Kampanyaya dahil ürünleri görmek için tıklayınız!

Kampanya 3 -16 Mayıs 2024 tarihleri arasında geçerlidir, kampanyaya katılan Vestel Yetkili Satıcıları, Vestel mağazaları ya da vestel.com.tr’den Solo fırın alımında 3.349 TL tavsiye edilen perakende değerindeki VESTEL SEFA 4510 CX ÇAY MAKİNESİ veya VESTEL SEFA T7000 R TOST MAKİNESİ Hediye verilecektir. Vestel Solo Fırın ile birlikte hediye ürün dışındaki kampanyaya dahil Küçük Ev Aletleri, Süpürge veya Hava Temizleyici ürünlerinden birinin alımında 3.349 TL indirim uygulanacaktır. Son montaj tarihi 31 Aralık 2024’tür. Başka bir kampanyayla birleştirilemez. Kampanya 1000 adet stoklarla sınırlıdır. Paket olarak alınan ürünlerden herhangi birini veya birkaçını iade etmesi halinde, tüketici katıldığı paket için yapılan indirim tutarını katılım yaptığı paket dahilinde geri ödemek durumundadır. Kampanyaya dahil ürünlerin kod listesi ve kampanya ayrıntıları vestel.com.tr’dedir. Kodları listede olmayan ürünler kampanyaya dahil değildir. Kampanya şartlarını, kampanyaların geçerlilik tarihlerini ve kampanyalar dahilindeki ürünleri değiştirme, kampanyaları durdurma ve iptal etme hakkı Vestel Ticaret A.Ş.’ye aittir. Cayma hakkının kullanılması halinde tüketici ilgili kampanyadan faydalanamaz. Görseller temsilidir. Kampanya kurgusunda değişiklik yapma hakkı Vestel Tic. A.Ş.’ye aittir.

Vestel.com.tr’nin size sunduğu diğer hizmetleri görmek için tıklayınız!

Seçili TV, Buzdolabı, Çamaşır Makinesi, Bulaşık Makinesi ve Derin Dondurucu alımında Seçili Süpürge & KEA, Mini Fırın, Ankastre Mikrodalga, Hava Temizleyici ve Akıllı Uyku Takip Bandı 2.750 TL indirim
Kampanya 3-16 Mayıs 2024 tarihleri arasında Vestel Yetkili Satıcıları, Vestel mağazaları ya da vestel.com.tr’den alınan seçili ürünlerde geçerlidir. Son montaj tarihi 31 Aralık 2024’tür. Kampanya stoklarla sınırlı olup, seçili TV, seçili çamaşır makinesi, seçili bulaşık makinesi, seçili buzdolabı veya seçili derin dondurucu ürün gruplarının birinden ürün alımı yapıldığında kampanya dahili kod listesinde belirtilen kodlara göre seçili süpürge, küçük ev aletleri, ankastre mikrodalga, hava temizleyici veya akıllı uyku takip bandı ürün gruplarının birinde Mayıs ayı toplam tavsiye edilen perakende satış tutarı üzerinden 2.750 TL indirim uygulanacaktır. Tekli ürün alımlarında indirim uygulanmamaktadır. Kampanya diğer paket kampanyalar ile birleştirilemez. Kampanyaya dahil ürünlerin kod listesi ve kampanya ayrıntıları vestel.com.tr’dedir. Kodları listede olmayan ürünler kampanyaya dahil değildir. Kampanya şartlarını, kampanyaların geçerlilik tarihlerini ve kampanyalar dahilindeki ürünleri değiştirme, kampanyaları durdurma ve iptal etme hakkı Vestel Ticaret A.Ş.’ye aittir. Paket olarak alınan ürünlerden herhangi birini veya birkaçını iade etmesi halinde tüketici katıldığı paket için yapılan indirim tutarını katılım yaptığı paket dahilinde geri ödemek durumundadır. Cayma hakkının kullanılması halinde tüketici ilgili kampanyadan faydalanamaz.

Kampanyaya dahil ürünleri görmek için tıklayınız!

Vestelle Geleceğe Güvence

Kampanya tarihleri arasında Vestel Yetkili Satıcıları, Vestel mağazaları ya da vestel.com.tr’den alınan seçili ürünlerde geçerlidir. Kampanya stoklarla sınırlı olup, seçili buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, klima, derin dondurucu ve tüm kurutma makinesi ürünlerinde geçerlidir. 10 yıl garanti; seçili buzdolapları, seçili klimalar ve seçili derin dondurucularda 3+7 yıl kompresör garantisidir; inverter motor bulunan çamaşır makineleri, inverter motor bulunan bulaşık makineleri ve tüm kurutma makinelerinde ise 10 yıl motor garantisini kapsamaktadır. 10 yıl garanti, belirtilen seçili ürünlere ilişkin olası tüm arızaları kapsamamaktadır. Yalnızca dahili kod listesinde belirtilen ürünlerin kompresör ve motor parçalarına ilişkindir. Ürünlerde kompresör ve motor haricinde meydana gelecek olası arızalarda beyaz eşyalarda geçerli 3 yıl garanti süresi geçerli olacaktır. Kampanyaya dahil ürünlerin kod listesi ve kampanya ayrıntıları vestel.com.tr’dedir. Kodları listede olmayan ürünler kampanyaya dahil değildir. Kampanya şartlarını, kampanyaların geçerlilik tarihlerini ve kampanyalar dahilindeki ürünleri değiştirme, kampanyaları durdurma ve iptal etme hakkı Vestel Ticaret A.Ş.’ye aittir.

Kampanyaya dahil kompresör ve motor garantili ürünleri görmek için tıklayınız.

Anneler Gününde Küçük Ev Aletleri ve Süpürgelerden 2 Ürün Alımına 3. Ürün Hediye!

Kampanya 3 Mayıs – 15 Mayıs 2024 tarihleri arasında vestel.com.tr’de ve kampanyaya katılan Vestel yetkili satıcılarında geçerlidir. Kampanya stoklarla sınırlı olup, Küçük Ev Aletleri ve Elektrikli Süpürge’lerde 2 ürün alımına 3. ürün hediye olacaktır. Satın alınan üç üründen tavsiye edilen perakende fiyatı en düşük olan ürün ücretsiz verilecektir. Kampanyadan faydalanabilmek için sepetteki 3 ürünün birbirinden farklı kodda olması gerekmektedir. Uygulama kapsamında aynı üründen 1’den fazla alınamaz. Sepete aynı ürünün farklı renginden en fazla 2 adet eklenebilir. Ürün iadesi halinde kampanyadan faydalanamayacak, alınan tüm ürünler iade edilecektir. Kampanya şartlarını, kampanyaların geçerlilik tarihlerini ve kampanyalar dahilindeki ürünleri değiştirme, kampanyaları durdurma ve iptal etme hakkı Vestel Ticaret A.Ş.’ye aittir.

ZİP ile Mayıs’da Al, Ekim’de Ödemeye Başla kampanyasının detayları için tıklayınız.

Kampanyaya dahil ürünleri incelemek için tıklayınız

Vestel LIGHTFRY XXL Fritözü Keşfedin!

Kampanya 1-15 Mayıs 2024 tarihleri arasında vestel.com.tr’de ve kampanyaya katılan Vestel yetkili satıcılarında geçerlidir. Kampanya stoklarla sınırlı olup belirtilen tarihler arasında ürünün azami perakende satış fiyatı 5999 TL olarak uygulanacaktır. Görseller temsilidir. Mayıs’ta Al Ekim’de Ödemeye Başla kampanyası kapsamında 15 aya varan taksit ve 4 ay erteleme imkanı sunulacaktır. Kampanya 1-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında kampanyaya katılan Vestel yetkili satıcılarında Zip Finansman A.Ş. tüketici kredisi kullandırılarak yapılan 110.000 TL’ye kadar olan alışverişlerde geçerlidir, vestel.com.tr’de geçerli değildir. 4 ay taksit erteleme kampanyası, 3 ay, 6 ay, 9 ay, 10 ay ve 12 ay vadeli işlemler için geçerlidir. Zip Finansman A.Ş., faiz oranlarında değişiklik yapma, kredi talebini reddetme, ek belge isteme ve gerekli gördüğü durumlarda tanımlı müşteri limitini düşürme ya da iptal etme hakkını saklı tutar. Vestel Ticaret A.Ş. ve Zip Finansman A.Ş. kampanya koşullarını iptal etme, vade belirleme ve değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Detaylı bilgiye 0850 202 0 947 Zip destek hattından ve vestel.com.tr’den ulaşabilirsiniz.

Vestel LIGHTFRY XXL Fritözü incelemek için tıklayınız!

ZİP ile Mayıs’ta Al, Ekim’de Ödemeye Başla kampanyasının detayları için  tıklayınız!

Derin dondurucu alışverişinizin yanında kıyma makinesi alımında 2.750 TL indirim!

Kampanya 3-16 Mayıs 2024 tarihleri arasında Vestel Yetkili Satıcıları, Vestel mağazaları ya da vestel.com.tr’den alınan seçili ürünlerde geçerlidir. Son montaj tarihi 31 Aralık 2024’tür.

Kampanya stoklarla sınırlı olup seçili Vestel Derin Dondurucular ile birlikte Vestel Kıyma Makinesi alındığında mayıs ayı toplam tavsiye edilen perakende satış tutarı üzerinden 2.750 TL indirim uygulanacaktır. Tekli ürün alımlarında indirim uygulanmamaktadır. Kampanya diğer paket kampanyalar ile birleştirilemez. Kampanya şartlarını, kampanyaların geçerlilik tarihlerini ve kampanyalar dahilindeki ürünleri değiştirme, kampanyaları durdurma ve iptal etme hakkı Vestel Ticaret A.Ş.’ye aittir. Paket olarak alınan ürünlerden herhangi birini veya birkaçını iade etmesi halinde tüketici katıldığı paket için yapılan indirim tutarını katılım yaptığı paket dahilinde geri ödemek durumundadır. Cayma hakkının kullanılması halinde tüketici ilgili kampanyadan faydalanamaz.

 

Kampanyaya dahil ürünleri görmek için tıklayınız!

Seçili Buzdolabı, Bulaşık Makinesi, Ankastre Fırın veya TV alımında seçili Çamaşır makinesinde 50% indirim fırsatı!

Kampanyaya dahil ürünleri görmek için tıklayınız!

Kampanya 3-16 Mayıs 2024 tarihleri arasında Vestel Yetkili Satıcıları, Vestel mağazaları ya da vestel.com.tr’den alınan seçili ürünlerde geçerlidir. Son montaj tarihi 31 Aralık 2024’tür. Kampanya stoklarla sınırlı olup, kampanya dahili kod listesinde belirtilen kodlara göre Seçili Buzdolapları, Seçili Ankastre Fırın, Seçili Televizyon veya Seçili Bulaşık Makineleri alımında, CMI 76301 modelinde Mayıs ayı tavsiye edilen perakende fiyatı 14.999 TL üzerinden 50% indirim uygulanacaktır ya da 8 kg ve üzeri diğer tüm televizyonlar yanında kampanya dahili kod listesinde belirtilen kodlara göre seçili buzdolabı, çamaşır makinesi veya bulaşık makinesi alımında Mayıs ayı toplam tavsiye edilen perakende satış tutarı üzerinden 7.500 TL indirim uygulanacaktır. Tekli ürün alımlarında indirim uygulanmamaktadır. Kampanya diğer paket kampanyalar ile birleştirilemez. Kampanyaya dahil ürünlerin kod listesi ve kampanya ayrıntıları vestel.com.tr’dedir. Kodları listede olmayan ürünler kampanyaya dahil değildir. Kampanya şartlarını, kampanyaların geçerlilik tarihlerini ve kampanyalar dahilindeki ürünleri değiştirme, kampanyaları durdurma ve iptal etme hakkı Vestel Ticaret A.Ş.’ye aittir. Paket olarak alınan ürünlerden herhangi birini veya birkaçını iade etmesi halinde, tüketici katıldığı paket için yapılan indirim tutarını katılım yaptığı paket dahilinde geri ödemek durumundadır. Cayma hakkının kullanılması halinde tüketici ilgili kampanyadan faydalanamaz.

Vestel Küçük Ev Aletleri ve Elektrikli Süpürgelerde Koşulsuz Değişim Fırsatı!

Vestel Küçük Ev Aletleri ve Elektrikli Süpürgesi alanlara 3 ay boyunca koşulsuz değişim fırsatı!

Kampanya, 1 Nisan-30 Haziran 2024 tarihleri arasında “Vestel Küçük Ev Aletleri, Şarjlı ve Elektrikli Süpürgeler”de geçerlidir. Kampanyadan yararlanmak isteyen tüketici, kampanya tarihleri arasında satın aldığı Vestel Küçük Ev Aletleti, Şarjlı ya da Elektrikli Süpürge ürününü 3 ay içerisinde fatura aslı ve ürünü satın aldığı sırada oluşturulan Değişim Kampanyası Katılım Belgesi ile birlikte ürünün satın alındığı Vestel Yetkili Mağazasına veya Vestel Yetkili Servisine başvurabilir. Kampanya Vestel yetkili satıcıları, vestel.com.tr, yetkili online bayiler ve  kurumsal mağazalardan alınan ürünler için geçerlidir. Vestel Müşteri İletişim Merkezi’mizi arayarak da temin edeceği kargo kodu yardımı ile değiştirmek istediği ürün ve belirtilen belgeleri anlaşmalı kargo firması ile yalnızca bir defaya mahsus olmak üzere ücretsiz olarak göndererek, değişim gerçekleştirebilir. Tüketici bu ürünü koşulsuz değiştirme hakkına yalnızca bir defaya mahsus olmak üzere sahiptir. Vestel Ticaret A.Ş.’nin kampanya şartlarını, geçerlik tarihlerini ve ürünleri değiştirme, kampanyaları durdurma ve iptal etme hakkı saklıdır.

Tüketici “Vestel Küçük Ev Aletleri, Şarjlı ve Elektrikli Süpürgeler” Değişim Kampanyası Katılım Belgesi’nde ve faturada belirtilen ürün ile birebir değişim hakkına sahiptir ya da satın alınan ürün ile eşdeğer veya daha yüksek bedelli bir ürün olması ve yeni ürünün bedelinin daha yüksek olduğu durumlarda fiyat farkının tüketicinin karşılaması koşuluyla, küçük ev aletleri, şarjlı ve elektrikli süpürgeler kategorisindeki farklı ürün ya da ürünlerle değişim yapabilecektir. Tüketici değişim yapmak istediği ürünü aynı ürün ya da satın alınan ürün ile eşdeğer veya fiyat farkını ödeyerek tercih edeceği farklı bir küçük ev aletleri ve süpürge ürünü ile koşulsuz değiştirme hakkına yalnızca bir defaya mahsus olmak üzere sahiptir.

Kampanyaya dahil olan ürün listesine ulaşmak için tıklayınız.

Vestel Retro Tost Makineleriyle Tarzını Yansıt!

Vestel Retro Tost Makinelerinin yepyeni renkleriyle hem tarz hem lezzetli olmak çok kolay!

 

Isıyı uzun süre muhafaza edebilen döküm plakalarıyla Vestel Retro T7000 Tost Makinesi, tırtıklı yüzeyinde tostun yanı sıra tavuk, balık, et gibi ızgara yapmanıza; düz yüzeyinde omlet, pankek, gözleme hazırlamanıza olanak sunar.

Ürünleri detaylı incelemek için tıklayınız!

Qled TV İle Bambaşka Bir Televizyon Deneyimi Vestel’le Olur Neden Olmasın?

Vestel QLED TV’ler rengini fazlasıyla belli eder. Quantum Dot teknolojisinin doğadan aldığı ilhamla, 1 milyardan fazla rengi görün.
Etkileyici görüntü netliğiyle her şeyi hissedin. JBL ses sistemiyle sesleri ayrıntısıyla duyun ve keyifli bir deneyime hazır olun.

İçi dışı şık Vestel Qled TV ile, bambaşka bir televizyon izleme deneyimi Vestel’le Olur Neden Olmasın?

Ürünü incelemek için tıklayınız.

Vestel Akıllı Fatura Teknolojisi!

Vestel WIFI klimalar, sahip oldukları Akıllı Fatura teknoloji sayesinde hem klimanızın hem de faturanızın kontrolünü size bırakıyor!
Akıllı Fatura teknolojisi ile, Evin Aklı uygulaması üzerinden klima kullanımınızı hem enerji tüketimi hem de TL olarak görüntüleyebilir, dilerseniz kendinize bir fatura limiti belirleyerek limite yaklaştığınızda bilgilendirilebilirsiniz.
İlgili ürünleri görmek için tıklayın

43’’ ve üstü TV alımının yanında V Tab Z1 A 64GB 10.1” IPS Tablet 1749 TL

Kampanya 3-16 Mayıs 2024 tarihleri arasında geçerlidir. Kampanya stoklarla sınırlı olup, 43’’ ve üstü inç TV ürünleri alımı yanında V Tab Z1 A 64GB 10.1” IPS Tablet kampanyalı perakende fiyatı 1749 TL olacaktır. Kampanyanın geçerli olabilmesi için 2 ürünün aynı faturada yer alması ve birlikte alınması gereklidir. Tekli ürün alımlarında indirim uygulanmamaktadır. Kampanya diğer kampanyalar ile birleştirilemez. Kampanyaya dahil ürünlerin kod listesi ve kampanya ayrıntıları vestel.com.tr’dedir. Kodları listede olmayan ürünler kampanyaya dahil değildir. Vestel Ticaret A.Ş.’nin hangi seçeneğin uygulanacağına özel olarak karar verme hakkı saklıdır. Kampanya şartlarını, kampanyaların geçerlilik tarihlerini ve kampanyalar dahilindeki ürünleri değiştirme, kampanyaları durdurma ve iptal etme hakkı Vestel Ticaret A.Ş.’ye aittir. Paket olarak alınan ürünlerden herhangi birini veya birkaçını iade etmesi halinde, tüketici katıldığı paket için yapılan indirim tutarını katılım yaptığı paket dahilinde geri ödemek durumundadır. Cayma hakkının kullanılması halinde tüketici ilgili kampanyadan faydalanamaz.

Kampanyaya dahil ürünleri incelemek için tıklayınız.

Seçili Buzdolabı, Bulaşık Makinesi, Çamaşır Makinesi veya Ankastre Fırın alımında seçili Televizyon’da 50% indirim fırsatı!

Kampanyaya dahil ürünleri görmek için tıklayınız!

Kampanya 3-16 Mayıs 2024 tarihleri arasında Vestel Yetkili Satıcıları, Vestel mağazaları ya da vestel.com.tr’den alınan seçili ürünlerde geçerlidir. Son montaj tarihi 31 Aralık 2024’tür. Kampanya stoklarla sınırlı olup, kampanya dahili kod listesinde belirtilen kodlara göre Seçili Buzdolapları, Seçili Ankastre Fırın, Seçili Çamaşır Makineleri veya Seçili Bulaşık Makineleri alımında43F9530 modelinde Mayıs ayı tavsiye edilen perakende fiyatı 13.249 TL üzerinden 50% indirim uygulanacaktır. 43’’ ve üzeri diğer tüm televizyonlar yanında kampanya dahili kod listesinde belirtilen kodlara göre seçili buzdolabı, çamaşır makinesi veya bulaşık makinesi alımında Mayıs ayı toplam tavsiye edilen perakende satış tutarı üzerinden 6.625 TL indirim uygulanacaktır. Tekli ürün alımlarında indirim uygulanmamaktadır. Kampanya diğer paket kampanyalar ile birleştirilemez. Kampanyaya dahil ürünlerin kod listesi ve kampanya ayrıntıları vestel.com.tr’dedir. Kodları listede olmayan ürünler kampanyaya dahil değildir. Kampanya şartlarını, kampanyaların geçerlilik tarihlerini ve kampanyalar dahilindeki ürünleri değiştirme, kampanyaları durdurma ve iptal etme hakkı Vestel Ticaret A.Ş.’ye aittir. Paket olarak alınan ürünlerden herhangi birini veya birkaçını iade etmesi halinde, tüketici katıldığı paket için yapılan indirim tutarını katılım yaptığı paket dahilinde geri ödemek durumundadır. Cayma hakkının kullanılması halinde tüketici ilgili kampanyadan faydalanamaz.